Klargjøring og luktsanering av dødsbo

Står du overfor ubehagelige lukter i forbindelse med dødsfall? Vi vet hvor viktig det er å kunne stole på en profesjonell tjenesteleverandør som kan håndtere luktsanering på en trygg og effektiv måte. Hos Jesting Eiendomsservice er vi dedikerte til å gi deg en komplett løsning som sikrer at dødsboet blir beboelig igjen.

Jesting Eiendomsservice spesialister på sanering av dødsboer

Vårt spesialområde er luktsanering etter dødsfall. Vi er fullt klar over de utfordringene som kan oppstå, og vi tar dette ansvaret på alvor. Med vår ekspertise og avanserte teknikker kan vi effektivt eliminere ubehagelige lukter og desinfisere området som har vært utsatt.

Vår ekspertise innen luktsanering er etterspurt av en rekke kunder, inkludert private, forsikringsselskaper, bobestyrere, begravelsesbyråer og offentlige etater. Vi forstår at hver situasjon er unik, derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer til dine spesifikke behov. Vi kan stille med malere, elektrikere, flisleggere, snekkere og det som må til for å få dødsboet tilbake i god stand.

Effektiv luktsanering

Først og fremst er det viktig å identifisere kilden til den vonde lukten som har oppstått. Når kilden er eliminert, kan arbeidet med å sanere og desinfisere områdene som ble utsatt for lukten starte.

I Jesting Eiendomsservice benytter vi moderne metoder for luktsanering. Dette innebærer blant annet bruk av plasmabehandling. Behandlingen er mer skånsom enn tradisjonell ozonbehandling og sørger for å bryte opp den vonde lukten som har oppstått slik at den forsvinner fullstendig.

I forbindelse med luktsanering av dødsboer opplever vi ofte at det også er behov for total desinfisering. Til dette bruker vi en kjemi bestående av hydrogenperoksid og pereddiksyre. Samme kjemikalier benyttes hos helseinstitutter med høye krav til hygiene og renslighet. Kjemien som benyttes i maskinen er også svært miljøvennlig og løser seg opp etter kun 4 timer uten å etterlate spor. Prosessen har også en god luktsanerende effekt grunnet komponentene i kjemien. 

Miljøvennlig luktsanering

Hos Jesting Eiendomsservice er vi stolte av vår miljøvennlige tilnærming. Vi bruker ikke metoder eller produkter som er skadelige for helsen eller miljøet. Våre spesialister jobber med å finne de beste løsningene som er skånsomme, men samtidig effektive. Din trygghet og helse er vår prioritet.

Ta kontakt med oss i dag om du har behov for klargjøring av en dødsbo.